15 жовтня 2018 року о 16-00 відбудеться на Засіданні HUB “Світ науки”.
Тему “Gluten-free продукти: тренд чи життєва необхідність” розкриє кандидат технічних наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції голова Ради молодих вчених Дніпровського державного аграрно-економічного університету пані Миколенко Світлана Юріївна.
Пані Світлана розповість про цікаві тенденції ринку оздоровчих і дієтичних продуктів у розрізі теми “Gluten-free продукти: тренд чи життєва необхідність”.
На заході ви обов’язково дізнаєтесь:
– чому зернові продукти важливі для здоров’я людини;
– яка харчова продукція відноситься до безглютенової;
– якими бувають харчові алергії;
– що таке целіакія і як її уникнути;
– чи можливо обійтися без gluten-free продуктів пересічному українцю.
Чекаємо старшокласників, студентів, молодих науковців, підприємців і усіх зацікавлених городян, що опікуються здоровим харчуванням та небайдужих до власного здоров’я.