15 жовтня 2018 року о 16-00 відбудеться на Засіданні HUB “Світ науки”.

Тему “Gluten-free продукти: тренд чи життєва необхідність”  розкриє  кандидат технічних наук, доцент кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції голова Ради молодих вчених Дніпровського державного аграрно-економічного університету пані Миколенко Світлана Юріївна.

Пані Світлана розповість про цікаві тенденції ринку оздоровчих і дієтичних продуктів у розрізі теми “Gluten-free продукти: тренд чи життєва необхідність”.

На заході ви обов’язково дізнаєтесь:

– чому зернові продукти важливі для здоров’я людини;

– яка харчова продукція відноситься до безглютенової;

– якими бувають харчові алергії;

– що таке целіакія і як її уникнути;

– чи можливо обійтися без gluten-free продуктів пересічному українцю.

 

Чекаємо старшокласників, студентів, молодих науковців, підприємців і усіх зацікавлених городян, що опікуються здоровим харчуванням  та небайдужих до власного здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Post Navigation